i
Aanmelden

Je hoeft je niet te registreren voor dit evenement.

Inclusivity Talk: Inclusief ontwerpen

Tijdens Dutch Design Week vindt er iedere dag vanaf 16:00 uur een Inclusivity Talk plaats in de Embassy of Inclusive Society op het Ketelhuisplein.

Type event Talk
Datum & tijd

18 Okt 2021 - 16:00 - 17:00

Locatie Ketelhuisplein
5617 AE Eindhoven
Event
Inclusivity Talk: Inclusief ontwerpen

Wie nemen er deel?

Alain Dujardin / creative director Greenberry: ontwikkelden het Startpunt Inclusief Design. Een gesprekstool die in co-creatie met een grote groep experts is ontwikkeld voor teams die een inclusieve start willen maken bij het ontwikkelen van hun product.

Mies Loogman / social designer en creative strategist: ontwikkelde voor ABN-AMRO een spel om het gevoel van inclusie te versterken onder werknemers, door hen juist exclusie te laten ervaren.

Nauko Leong / Lead UX design at Nationale-Nederlanden: geeft leiding aan het UX-team bij Nationale-Nederlanden en spant zich voor meer inclusieve ontwikkeling van digitale services. Is ook kritisch meedenker op het Startpunt Inclusief Design.

Cintia Taylor: schrijver & regisseur voor film en theater, bestuurslid bij de Stichting Dutch Digital Design storytelling coach bij de Master Digital Design van de HvA. Het is Cintia’s missie is om diversiteit te normaliseren.

Eventgegevens

Voor dit evenement is geen aanmelding nodig. Je loopt gewoon binnen!

Dit evenement is toegankelijk na controle van de Corona QR-code en legitimatiebewijs. Dit op basis van de geldende coronaregels. 

Locaties

Ketelhuisplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube