Floriade 2022

The Exploded View Beyond Building gaat nu naar de Floriade Expo 2022. De tentoonstelling ging in première tijdens DDW21 als centerpiece van de Embassy of Circular & Biobased Building. Vanaf 14 april is deze tentoonstelling van meer dan 100 natuurlijke bouwmaterialen in de vorm van een huis opnieuw te bezoeken, nu voor zes maanden in Almere.

Type event Expo
Datum & tijd

14 Apr - 9 Okt 2022 - Hele dag

Event
Floriade 2022
Onderdeel van

Met deze expositie worden zowel professionals als het brede publiek geïnspireerd met de mogelijkheden van duurzaam bouwen en wonen, nu en in de toekomst. Het laat zien en ervaren dat er al heel veel op schaal, betaalbaar en behapbaar kan. Door anders te bouwen beïnvloeden we meer werelden, dan enkel de bouwwereld.

Naast The Exploded View Beyond Building is ook The Growing Pavilion (2019) te bezoeken tijdens Floriade 2022. Het paviljoen dat 95% circulair en 10 ton CO2 negatief is, vormt een ode aan biobased materialen.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube