i
Aanmelden

Vol = vol, dus meld je hier alvast aan!

Registreer

Embassy of Water in EHV Innovation Café

De Embassy of Water is een vrijplaats voor samenwerking tussen waterpartners en ontwerpers. De focus ligt de komende jaren op het aanjagen van een transitie in de woningbouw op het gebied van water. Hoe kan een woning bijdragen aan het herstel van het watersysteem? En hoe maken we dit mainstream?

Type event Talk
Datum & tijd

7 Apr 2022 - 17:45 - 19:00

Locatie Kazerne
Paradijslaan 8
5611 KN Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Water
Event
Embassy of Water in EHV Innovation Café
Onderdeel van Embassy of Water

Onze huidige woningen hebben een negatief effect: we onttrekken hoogwaardig drinkwater voor laagwaardige toepassingen zoals het doortrekken van de wc, en voeren gebruikt water (met allerlei belangrijke grondstoffen) zo snel mogelijk af naar zee. Het is tijd voor een andere aanpak: we moeten met de natuur gaan samenwerken en water op de eerste plaats zetten.

Regeneratieve woningbouw is in opkomst en vanuit de Embassy of Water dragen wij bij aan de invulling hiervan op watergebied. Zo werken we toe naar een ‘samenleven met water, waarbij wijken en communities bijdragen aan een gezond en veerkrachtig watersysteem. 

Anouk van der Poll spreekt hierover in het EHV Innovation Café. Zien we je daar?

Programma

17:30u – 17:45u: Inloop
17:45u – 18:15u: Talk
18:15u – 19:00u: Netwerkborrel

Sluit je liever digitaal aan? Kijk dan de livestream op het YouTube kanaal van de Kazerne.

Locaties

Kazerne
Paradijslaan 8
5611 KN Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube