DRIVE 2023: Systems & societal innovation

Van 23 tot en met 27 oktober strijken DRIVE opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens Dutch Design Week. DRIVE brengt je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve industrie.

Type event Talk
Datum & tijd

23 Okt 2023 - 10:30 - 11:30

Event
DRIVE 2023: Systems & societal innovation
Onderdeel van

Systems & societal innovation

Om ontwerpinterventies een verschil te laten maken, is het niet altijd voldoende om enkel aan de eindgebruiker te denken. Soms heeft de interventie ook gevolgen voor het systeem en kan het veranderingen op een hoger niveau initiëren. De vraag rijst waar je als ontwerper aan moet denken en wat je kunt doen, maar ook met wie je hierover moet praten.

Klik hier voor meer info. 

Geïnteresseerd?

Om online deel te nemen, volstaat een eenvoudige inschrijving via het formulier, waarna een week voor aanvang van DRIVE een exclusieve link naar de livestream in je mailbox verschijnt – en dat helemaal kosteloos. Een sessie fysiek in de Effenaar bijwonen is tevens mogelijk. Men dient zich daarvoor aan te melden voor de wachtlijst.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube