DRIVE 2023: Future living environments

Van 23 tot en met 27 oktober strijken DRIVE opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens Dutch Design Week. DRIVE brengt je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve industrie.

Type event Talk
Datum & tijd

24 Okt 2023 - 10:30 - 11:30

Event
DRIVE 2023: Future living environments
Onderdeel van

Future living environments

Hoe ontwerpen we toekomstige leefomgevingen waarin we ons thuis voelen? En hoe ziet ons toekomstige ideaal eruit? Als je een nieuwe, toekomstbestendige wijk (mede) ontwerpt, moet je niet alleen aan stenen en glas denken, maar ook aan de verwachtingen van de toekomstige bewoners, hun gewoonten, hun cultuur en het gevoel erbij te horen.

Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Om online deel te nemen, volstaat een eenvoudige inschrijving via het formulier, waarna een week voor aanvang van DRIVE een exclusieve link naar de livestream in je mailbox verschijnt – en dat helemaal kosteloos. Een sessie fysiek in de Effenaar bijwonen is tevens mogelijk. Men dient zich daarvoor aan te melden voor de wachtlijst.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube