DRIVE 2023: Designing a circular economy

Van 23 tot en met 27 oktober strijken DRIVE opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens Dutch Design Week. DRIVE brengt je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve industrie.

Type event Talk
Datum & tijd

25 Okt 2023 - 10:30 - 11:30

Event
DRIVE 2023: Designing a circular economy
Onderdeel van

Designing a circular economy

Er circuleren nog steeds veel lineair ontworpen voorwerpen in onze economie. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze voorwerpen hun waarde behouden, ook al verandert hun vorm of zelfs functie? Wat zijn haalbare opties om voor te werken en te ontwerpen?

Klikhier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Om online deel te nemen, volstaat een eenvoudige inschrijving via het formulier, waarna een week voor aanvang van DRIVE een exclusieve link naar de livestream in je mailbox verschijnt – en dat helemaal kosteloos. Een sessie fysiek in de Effenaar bijwonen is tevens mogelijk. Men dient zich daarvoor aan te melden voor de wachtlijst.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube