DRIVE 2023: Digital Society

Van 23 tot en met 27 oktober strijken DRIVE opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens Dutch Design Week. DRIVE brengt je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve industrie.

Type event Talk
Datum & tijd

26 Okt 2023 - 10:30 - 11:30

Event
DRIVE 2023: Digital Society
Onderdeel van

Digital Society

De digitale en fysieke wereld raken steeds meer met elkaar verweven – en hoewel ze elkaar soms versterken, roepen ze ook vragen en onzekerheid op. Denk bijvoorbeeld aan ethiek, privacy en transparantie, maar ook aan mogelijkheden met de data die we achterlaten.

Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Om online deel te nemen, volstaat een eenvoudige inschrijving via het formulier, waarna een week voor aanvang van DRIVE een exclusieve link naar de livestream in je mailbox verschijnt – en dat helemaal kosteloos. Een sessie fysiek in de Effenaar bijwonen is tevens mogelijk. Men dient zich daarvoor aan te melden voor de wachtlijst.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube