DRIVE 2023: CreativeNL live

Van 23 tot en met 27 oktober strijken DRIVE opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens Dutch Design Week. DRIVE brengt je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve industrie.

Type event Talk
Datum & tijd

27 Okt 2023 - 10:30 - 11:30

Event
DRIVE 2023: CreativeNL live
Onderdeel van

CreativeNL live

DRIVE (het kennis- en innovatiefestival van CLICKNL en 4TU.Design United) bestaat 10 jaar! Daarom slaan we de handen ineen met CreativeNL voor CreativeNL Live op vrijdag 27 oktober. Tijdens deze dag vieren we 10 jaar kennis en innovatie in de sector. Met onder meer een inhoudelijk programma, buffet en groot feest!

Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Om online deel te nemen, volstaat een eenvoudige inschrijving via het formulier, waarna een week voor aanvang van DRIVE een exclusieve link naar de livestream in je mailbox verschijnt – en dat helemaal kosteloos. Een sessie fysiek in de Effenaar bijwonen is tevens mogelijk. Men dient zich daarvoor aan te melden voor de wachtlijst.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube