DRIVE 2021 – Safety

Het programma van DRIVE is bekend! Het festival is van 18 tot en met 22 oktober digitaal te bezoeken.

Type event Talk
Datum & tijd

21 Okt 2021 - 10:30 - 11:30

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Safety
Event
DRIVE 2021 – Safety
Onderdeel van Embassy of Safety

Tijdens Design Research & Innovation Festival DRIVE zetten we elk jaar weer vernieuwende projecten en projectresultaten op het grensvlak van kennis en innovatie in de spotlight. Deze projecten zijn van ontwerpers, van onderzoekers of liefst nog van een consortium waar beide inzitten. De projecten hebben resultaten opgeleverd die niet alleen belangrijk waren voor het project zelf maar ook voor toekomstige uitdagingen. Inzichten die bijvoorbeeld gaan over nieuwe methoden en manieren van betrokkenheid creëren, verlangen aanwakkeren, waardecreatie of die zelfs tot systeemverandering aanzetten.

Net als vorig jaar strijkt DRIVE dit jaar neer in De Effenaar, tijdens de Dutch Design Week. En net als vorig jaar maken we er – samen met Design United – een hybride en interactief evenement van, waar jij vanuit huis bij aan kunt schuiven. Vijf thema’s in vijf dagen.

Safety is op donderdag 21 oktober aan de beurt, van 10.30 – 11.30. Over het voorkomen van ondermijning van de rechtsstaat, zowel online als offline. Over ontwerp in strijd tegen nepnieuws, vóór een inclusieve samenleving waarin iedereen zich positief betrokken voelt, en over ontwerp als hulpmiddel voor het werk van diverse veiligheidsprofessionals. Meld je hier aan!

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube