DRIVE 2021 – Circular & Biobased Building

Het programma van DRIVE is bekend! Het festival is van 18 tot en met 22 oktober digitaal te bezoeken.

Type event Talk
Datum & tijd

19 Okt 2021 - 10:30 - 11:30

Locatie Virtual
Event
DRIVE 2021 – Circular & Biobased Building

Tijdens Design Research & Innovation Festival DRIVE zetten we elk jaar weer vernieuwende projecten en projectresultaten op het grensvlak van kennis en innovatie in de spotlight. Deze projecten zijn van ontwerpers, van onderzoekers of liefst nog van een consortium waar beide inzitten. De projecten hebben resultaten opgeleverd die niet alleen belangrijk waren voor het project zelf maar ook voor toekomstige uitdagingen. Inzichten die bijvoorbeeld gaan over nieuwe methoden en manieren van betrokkenheid creƫren, verlangen aanwakkeren, waardecreatie of die zelfs tot systeemverandering aanzetten.

Net als vorig jaar strijkt DRIVE dit jaar neer in De Effenaar, tijdens Dutch Design Week. En net als vorig jaar maken we er – samen met Design United – een hybride en interactief evenement van, waar jij vanuit huis bij aan kunt schuiven. Vijf thema’s in vijf dagen.

Circular & Biobased Building is op dinsdag 19 oktober aan de beurt, van 10.30 – 11.30. Over het ontwerpen van en voor een circulaire economie en tegelijkertijd omgaan met uitdagingen als gezondheid, menselijk afval en waardeopschaling. Meld je hier aan!

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube