Dit is Overijssel #4: De toekomst van waardesystemen

Type event Talk
Datum & tijd

2 Okt 2021 - 20:00 - 21:00

Locatie Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Event
Dit is Overijssel #4: De toekomst van waardesystemen

In de programmareeks ‘Dit is Overijssel’ onderzoeken Biobased Creations en Museum De Fundatie samen met boeren, burgers, bankiers, bouwers en beleidsmakers hoe we op regionaal niveau meer biobased en circulair kunnen denken en doen. Onder leiding van Lucas De Man (curator Embassy of Circular & Biobased Building) gaan we in gesprek met elkaar en met lokale experts. Creatieve pioniers nemen ons mee in een andere blik op onze materialen van vandaag en de toekomst. Na het programma is er gelegenheid om na te praten met een drankje. Zien we je binnenkort in Schouwburg Odeon in Zwolle?

Bezoek voorafgaand aan het programma de tentoonstelling Design by Nature in Museum De Fundatie en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is als we mét de natuur ontwerpen.

Zaterdag 2 obtober spreken we over de toekomst van waardesystemen. De biobased en circulaire trein is vertrokken. We zijn in transitie naar nieuwe waardesystemen. Denk aan veranderingen in beleid, rechtssystemen en financiering. Maar het gaat over meer dan dat. Het gaat ook over het menselijke aspect. Hoe zorgen we er in Overijssel voor dat we kunnen waarderen wat voor ons echt van waarde is?

Via deze link kan je (gratis) tickets reserveren voor de programmareeks.

Locaties

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube