Dit is Overijssel #2: De toekomst van steden en wijken

Type event Talk
Datum & tijd

5 Sep 2021 - 20:00 - 21:00

Locatie Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Event
Dit is Overijssel #2: De toekomst van steden en wijken

In de programmareeks ‘Dit is Overijssel’ onderzoeken Biobased Creations en Museum De Fundatie samen met boeren, burgers, bankiers, bouwers en beleidsmakers hoe we op regionaal niveau meer biobased en circulair kunnen denken en doen. Onder leiding van Lucas De Man (curator Embassy of Circular & Biobased Building) gaan we in gesprek met elkaar en met lokale experts. Creatieve pioniers nemen ons mee in een andere blik op onze materialen van vandaag en de toekomst. Na het programma is er gelegenheid om na te praten met een drankje. Zien we je binnenkort in Schouwburg Odeon in Zwolle?

Bezoek voorafgaand aan het programma de tentoonstelling Design by Nature in Museum De Fundatie en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is als we mét de natuur ontwerpen.

Kan onze woonomgeving groener, socialer én gezonder tegelijk? Het klinkt als een utopie, maar er zit veel nut en noodzaak in. Bovendien zijn er lokaal tal van voorbeelden te vinden om dit ideaal waar te maken. Hier zal het zondag 5 september om 20.00 uur over gaan.

Via deze link kan je (gratis) tickets reserveren voor de programmareeks.

Locaties

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube