i
Aanmelden

Deelname is gratis.

Registreer

Data uitwisseling voor gezondheid – Deel jij mee? #2

Het uitwisselen van data in de zorg is dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het sturen van doorverwijzingen, het doorgeven van lab-resultaten of het klaarmaken van recepten. Het delen van gegevens draagt steeds meer bij om inzicht in preventie en publieke gezondheid te ontwikkelen. In de eerste sessie hebben we uitgangspunten geformuleerd, waaronder data uitgewisseld kan worden. Hebben we verkend hoe we controle willen vormgeven en hoe afspraken gebruiksvriendelijk kunnen worden vastgelegd.

In deze tweede creatieve sessie gaan we deze uitgangspunten verdiepen en verder vormgeven. We formuleren concrete aandachtspunten om de samenwerking tussen patiënten, cliënten, ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals uit te werken. De uitkomsten van deze sessie vormen de basis voor een pilot die AMS-IX na de zomer gaat starten.

Type event Workshop
Datum & tijd

29 Jun 2023 - 16:00 - 18:00

Locatie Care Design Lab
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Data uitwisseling voor gezondheid – Deel jij mee? #2
Onderdeel van Embassy of Health

Ben jij iemand die ervaring heeft met gezondheidsdata (als ervaringsdeskundige)? Werk jij dagelijks met gezondheidsdata van patiënten, cliënten of inwoners? Heb jij een kritische blik op hoe technologie voor mensen zou moeten werken (als ontwerper)? Dan nodigen we jou uit voor deze sessie.

De sessie is interactief. Je bent van harte welkom – ook als je de eerste sessie niet aanwezig kunt zijn. Kennis van data of technische uitwisseling is niet nodig. We vragen je om actief deel te nemen en je mening te delen. Na afloop van de sessie praten we – met een drankje – na.

Je vindt het Care Design Lab op de eerste verdieping van het Centrum voor Zorg, boven Casa Sofia.

Locaties

Care Design Lab
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube