Water Café #1: Regeneratie… wat is dat nou eigenlijk?

Het Water Café staat voor een beweging. Een beweging van mensen die voelen dat het tijd is om op een holistische en herstellende manier met water bezig te zijn. De term ‘regeneratief’ komt op, voor ons betekent dit een terugkeer naar de natuurlijke vorm van water, waardoor het eigen herstellende vermogen wordt hersteld. Want ‘we’ hoeven niet te regenereren, de natuur heeft regeneratieve kracht in zichzélf.

Type Actueel
Gepubliceerd op 9 juni 2022
Onderdeel van Embassy of Water
Actueel
Water Café #1: Regeneratie… wat is dat nou eigenlijk?
Onderdeel van Embassy of Water

Natuur en water op de eerste plek zetten, dat is wat ons te doen staat. Daar kunnen we mee werken omdat wij die kracht ook hebben als onderdeel van de natuur. De sleutel is om de connectie met natuur te herstellen, in onszelf én te begrijpen dat we daar onderdeel van zijn. En dus ook, in plaats van water als een ‘product’ te zien, luisteren naar water en ermee samenwerken.

Het Water Café is een plek om samen te ontdekken, samenwerken te stimuleren en samen te doen. Om elkaar te vinden en te verbinden, zodat ‘ontwerpen vóór water’ iets collectiefs wordt. Dat de taal van regeneratie steeds meer samen gesproken wordt.

Ben je erbij? Stuur een mail naar Anouk van der Poll.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube