Van het podcastje naar de muur #3

Marleen van Bergeijk, een van de ontwerpers die heeft deelgenomen aan de Embassy of Health, heeft een nieuwe podcast gelanceerd! In deze podcastserie verkent Marleen vanuit haar praktijk als sociaal ontwerper, de ruimte voor ontwerp binnen het complexe maatschappelijke thema ‘gezondheid’. Ze gaat op koffie bij makers, bedrijven en organisaties om te bespreken hoe een domein die geregeerd wordt door protocollen en efficiëntiedrang kan samenwerken met het creatieve soort die onzekerheid omarmt en waar het onduidelijk kan zijn welke kant een traject op gaat.

Type Actueel
Gepubliceerd op 14 maart 2022
Onderdeel van Embassy of Health
Actueel
Van het podcastje naar de muur #3
Onderdeel van Embassy of Health

Aflevering #3

In deze aflevering spreekt Marleen met Donna Stam, social designer bij Garage2020, een innovatieplatform binnen het jeugdhulpdomein die met innovaties de bestaande vormen van jeugdhulp willen voorkomen, verkorten of vervangen. 

In de aanpak van Garage2020 is ontwerp één van de expertises die huist in de verschillende garages door het land.
Hoe het is om als ontwerper met verschillende expertises samen te werken binnen een specifiek domein? En moet niet iedere tak van de zorg een ‘garage’ hebben?

Downloads

  • Lees je de podcast liever? Download het tekstbestand hier! 0.10mb Download
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube