Van het podcastje naar de muur #2

Marleen van Bergeijk, een van de ontwerpers die heeft deelgenomen aan de Embassy of Health, heeft een nieuwe podcast gelanceerd! In deze podcastserie verkent Marleen vanuit haar praktijk als sociaal ontwerper, de ruimte voor ontwerp binnen het complexe maatschappelijke thema ‘gezondheid’. Ze gaat op koffie bij makers, bedrijven en organisaties om te bespreken hoe een domein die geregeerd wordt door protocollen en efficiëntiedrang kan samenwerken met het creatieve soort die onzekerheid omarmt en waar het onduidelijk kan zijn welke kant een traject op gaat.

Type Actueel
Gepubliceerd op 1 maart 2022
Onderdeel van Embassy of Health
Actueel
Van het podcastje naar de muur #2
Onderdeel van Embassy of Health

Aflevering 2

In de tweede aflevering spreekt Marleen met Marina Bos-de Vos, assistant professor bij de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft. Haar onderzoeksgebied is Eco-System Innovation waar ze onder andere kijkt naar het eco-systeem van organisaties die helpen om de ziekte te beheren van mensen met chronische ziekten. Daarnaast gaan ze in gesprek over Digital Twins en over het vertrouwen op technologie en ons lichaam. 

Downloads

  • Lees je de podcast liever? Download het tekstbestand hier! 0.08mb Download
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube