Bezoek Design Open in Eindhoven

Van 13 tot en met 17 juni vindt alweer de derde editie van Design Open plaats. Ruim 20 Eindhovense ontwerpers de deuren van hun studio’s en tonen, op afspraak, hun nieuwe werk aan geïnteresseerden. Interesse? Plan jouw bezoek via de link in dit artikel!

Type Actueel
Gepubliceerd op 4 juni 2021
Actueel
Bezoek Design Open in Eindhoven
Onderdeel van

Design Open is een initiatief van Eindhovense ontwerpers om, in een tijd waar grote design evenementen geen doorgang kunnen vinden, toch in een intieme setting hun nieuwe werk te kunnen tonen. Zo kun je op afspraak op bezoek bij social design broedplaats Kade Clubhuis (o.a. de thuisbasis van Joes + Manon en De Reuringsdienst), het maatschappelijk geëngageerde collectief Foundation We Are, en social designers Anne Ligtenberg en Atelier Mats.

Bezoek de website van Design Open voor de volledige lijst met deelnemers en een plattegrond met alle locaties. Zien we je daar?

Design Open
Foundation We are © Iris Rijskamp
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube