Embassy of Sustainable Design dit jaar anders

In 2019 presenteerde VanBerlo, in samenwerking met DDF, tijdens DDW de succesvolle Embassy of Sustainable Design. Door de recente ontwikkelingen van het coronavirus en de impact op Dutch Design Week 2020 heeft VanBerlo gekozen voor een andere invulling van hun programma en ingezet op een volledig digitale editie.

Type Actueel
Gepubliceerd op 3 september 2020
Actueel
Embassy of Sustainable Design dit jaar anders
Onderdeel van

In de week van 17 tot 25 oktober vinden de activiteiten van VanBerlo plaats binnen het Accenture Forward/ event dat wordt geïntegreerd in het programma van Dutch Design Week 2020.

Forward/ is een terugkerend virtueel event dat zich richt op het samenbrengen van toonaangevende innovators en influencers om innovatie te vieren, inspirerende gesprekken op gang te brengen en samenwerking te stimuleren om baanbrekende innovaties te creëren.

Omdat deze opzet nieuw is voor ons allemaal, onderzoeken we onze online mogelijkheden en nieuwe eventformats om zinvolle netwerksessies, boeiende interacties en inspirerende sessies met experts te organiseren. Binnen ons thema “Verantwoord ontwerpen” kunt u cases over voedsel/verpakkingsindustrie, mobiliteit, smart & connected products en nieuwe materialen verwachten.

Momenteel werken we aan de details van het event en mogelijke partnerschappen zodat we u in oktober digitaal kunnen verwelkomen in een goedgevuld programma.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lidewij Ponsioen.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube