Embassy of Food nu te zien in Evoluon

Goed nieuws! Je hoeft niet te wachten tot DDW om de Embassy of Food te bezoeken. De Embassy is nu al te bezoeken als onderdeel van de overkoepelende tentoonstelling Space Farming van Next Nature die afgelopen weekend is geopend.

Type Actueel
Gepubliceerd op 25 september 2023
Onderdeel van Embassy of Food
Actueel
Embassy of Food nu te zien in Evoluon
Onderdeel van Embassy of Food

Space Farming

Next Nature presenteert ‘Spacefarming: de toekomst van voedsel‘. Deze tentoonstelling onderzoekt hoe we ons voedsel in de toekomst anders kunnen verbouwen, of zelfs op andere planeten. Dompel jezelf onder in een alternatieve culinaire realiteit en ontdek de mogelijkheden die voor ons voedsel in het verschiet liggen. Nu te zien in Evoluon, Eindhoven!

 

Embassy of Food

De Embassy richt zich specifiek op de koppeling tussen wat er op je bord ligt en waar het vandaan komt. Midden in een doolhof van spannende dilemma’s, getekend door visual storyteller Rogier Klomp, biedt de Embassy of Food een plek voor ontmoeting. Hier komen ontwerpers, beleidsmakers, ondernemers, boeren, experts en bedrijfsleiders samen. Met elkaar onderzoeken we hoe hun vernieuwende ideeën de toekomst van ons eten kunnen veranderen. Ontwerpers staan hierbij centraal om hun visies en hun ontdekkingen te delen, waardoor we voorbij de gebruikelijke grenzen kunnen kijken.

Vind hier alle informatie over de Embassy of Food op Dutch Design Week dit jaar.

Zien we je daar?

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube