Bekijk hier de eerste beelden van de Embassy of Sustainable Design

Een tentoonstelling in het Innovation Powerhouse met tal van participanten – met name grote bedrijven –  laat zien dat circulair niet alleen om duurzame producten gaat, maar om een transitie, om een proces dat vaak vraagt om geheel nieuwe businessmodellen. Het zal bezoekers duidelijk worden dat de deelnemende bedrijven volop bezig zijn met duurzaamheid, op een zeer professionele manier en dat zij als consument bewuste keuzes kunnen maken.

Type Actueel
Gepubliceerd op 22 Oktober 2019
Actueel
Bekijk hier de eerste beelden van de Embassy of Sustainable Design
Onderdeel van

Tegelijkertijd zijn bij Yksi Expo presentaties te zien van MKB-bedrijven, plus een aantal projecten, concepten en experimenten van jonge ontwerpers. Naast de tentoonstelling is de Embassy of Sustainable Design op Dutch Design Week een hotspot voor specialisten en belangstellenden om in debat te gaan over de actuele praktijk en de concrete uitdagingen. Zo vormt de Embassy een netwerk van veranderaars, ondernemers, voorlopers en ontwerpers.

Bekijk hier de eerste beelden van de Embassy of Sustainable Design.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube