Dien je ontwerpproject in voor de New European Bauhaus-prijzen 2022

The New European Bauhaus gaat over het verbeteren van ons dagelijks leven, waarbij de nadruk ligt op beter samenleven op mooiere, duurzamere en inclusievere plekken. Het gaat over het overbruggen van wereldwijde uitdagingen met lokale oplossingen om onze klimaatdoelstellingen te bereiken en een bredere transformatie te ondersteunen.

Type Actueel
Gepubliceerd op 10 februari 2022
Actueel
Dien je ontwerpproject in voor de New European Bauhaus-prijzen 2022
Onderdeel van

Deze nieuwe editie wil het succes van de eerste editie doortrekken, met nieuwe inspirerende voorbeelden van hoe ons dagelijks leven, onze leefomgeving en onze ervaringen kunnen worden getransformeerd. Net als bij de eerste editie worden met de Nieuw Europees Bauhaus-prijzen van 2022 zowel ideeën van jonge talenten als bestaande projecten bekroond die uitmunten op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit en esthetiek en die de Europese Green Deal naar de mensen en de lokale gemeenschappen brengen.

De vier categorieën

De prijzen zullen worden toegekend aan projecten en ideeën die bijdragen aan een mooie, duurzame en inclusieve leefomgeving. Dit zijn de vier categorieën:

  • weer voeling krijgen met de natuur;
  • een gevoel van verbondenheid hervinden;
  • prioriteit geven aan de plaatsen en mensen die er het meest behoefte aan hebben;
  • het aanmoedigen van langetermijn-, levenscyclus- en integratiegericht denken in het industriële ecosysteem.

De termijn voor het indienen van kandidaturen is geopend tot 28 februari 2022 om 19.00 uur. Je nationaliteit en achtergrond spelen geen rol, zolang je concepten, ideeën en projecten maar in de EU zijn ontwikkeld of zich daar fysiek bevinden.

Meld je hier aan!

Klik hier voor de meer informatie.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube