De Tekentafel: Hoe draagt ontwerp bij aan meer verbinding?

In De Tekentafel gaat journalist Niels Guns elke maand met verschillende gasten in gesprek over de kracht van ontwerp bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hoe haal je het meeste uit een traject met ontwerpers, wat is een succesvolle samenwerking en wat kan het een organisatie bieden? We zoeken het voor je uit in De Tekentafel, een samenwerking tussen Eindhoven Design District en World Design Embassies.

Type Actueel
Gepubliceerd op 27 januari 2022
Actueel
De Tekentafel: Hoe draagt ontwerp bij aan meer verbinding?
Onderdeel van
Podcast icon-label-soundcloud

Podcast 5: Hoe draagt ontwerp bij aan meer verbinding?

Ontwerp is een belangrijk instrument van verbinding. Verbinden met andere mensen en met de wereld om ons heen klinkt tamelijk eenvoudig maar blijkt in de praktijk soms erg lastig. We spreken in deze aflevering met Anna Noyons van socialdesignbureau (Ink). en met Philippe Rol van NulZes over de rol van technologie, kwalitatief verbinden, systeemverandering en het omarmen van frictie.

Eindhoven Design District wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Regio Deal Brainport.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube