Health Hub Utrecht Meet Up | Regio en Rijk als Ontwerpduo Voor Gezondheid en Geluk

De Health Hub Utrecht Meetup over hoe samen vorm te geven aan een transitie in zorg en welzijn. In samenwerking met de Adviesraad voor Wetenschap, Technolgie en Innovatie, het Rathenau Instituut, Agenda Stad.

Type event Talk
Datum & tijd

20 Okt 2021 - 11:00 - 13:00

Locatie De Oude Telefooncentrale
Professor Horowitzstraat 200

5617 BD Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Health Hub Utrecht Meet Up | Regio en Rijk als Ontwerpduo Voor Gezondheid en Geluk
Onderdeel van Embassy of Health

INVALSHOEK #1 | Samen, maar wie dan? Ism Adviesraad voor Wetenschap, Technologie en Innovatie en Creatieve Coalitie voor Gezondheid

Gezondheid en geluk worden door mensen ervaren als de optelsom van medische, sociale, economische en ruimtelijk ervaringen in hun dagelijkse bestaan en in alle levensfasen. Moet dat dan ook niet betekenen dat er een veel breder ‘ontwerpteam’ aan het werk moet vanuit zowel de regio als van het rijk. En zo ja, hoe geef je dan die samenwerking weer vorm? Met voldoende expertise, maar ook met voldoende mandaat om te kunnen bewegen en risico’s te nemen?

INVALSHOEK #2 | Anders, maar hoe dan? Ism Rathenau Instituut en Creatieve Coalitie voor Gezondheid

Het missiegedreven innovatiebeleid is bekend, maar is er ook een visiegedreven transitiebeleid. Weten we, zeker na/met Corona, waar we vol voor willen gaan als land? Terug naar hetzelfde, of toch een re-set op waarden? En welke rol speelt digitalisering daarin? Durven we en kunnen we mensen centraal zetten daarin? Welke belangen moeten er dan wijken? Zouden we van de BV Nederland willen transformeren naar de Social Enterprise Holland?

INVALSHOEK #3 | Deal, maar welke dan? Ism Agenda Stad en Creatieve Coalitie voor Gezondheid

We zijn eruit: we gaan het samen en anders doen! Maar hoe gaan we elkaar straks eigenlijk afrekenen op het resultaat? Of zien we wel hoever we komen met elkaar? Wat zijn we eigenlijk bereid te investeren in onze gezamenlijke ambitie als regio en rijk, als ontwerpduo? Hoe geven we onze deal vorm als inspiratie voor anderen. En willen we onze samenwerking met de rest van de wereld delen? Bijvoorbeeld via een Dutch Health Week?

Met aansluitend Lunch + Expo Tours

Direct registreren.

Locaties

De Oude Telefooncentrale
Professor Horowitzstraat 200

5617 BD Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube