i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

Registreer

Redesigning a Broken Food System

Embassy of Food partner EIT food nodigt je uit voor ‘Redesigning a Broken Food System’. Een interactief event om ideeën uit te wisselen en van experts te leren. Ook krijg je de kans om de première bij te wonen van de documentaire series What we Eat.

Type event Premiere
Datum & tijd

24 Okt 2022 - 15:00 - 18:00

Locatie Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Food
Event
Redesigning a Broken Food System
Onderdeel van Embassy of Food

Meld je hier aan! 

Over het evenement

In slechts één eeuw tijd is het voedselsysteem steeds complexer geworden en steeds meer met elkaar verbonden. En al vele jaren waarschuwen deskundigen ons dat het huidige systeem de middelen die we nodig hebben om als soort te gedijen in gevaar brengt.

Kom op 24 oktober samen met ons onderzoeken hoe we een kapot voedselsysteem opnieuw kunnen ontwerpen. Tijdens het evenement gaat de docuserie What we Eat, geproduceerd door FoodUnfolded® en Will Media, in première. De documentaire biedt het historische kader dat we nodig hebben om te begrijpen hoe onze relatie met voedsel de afgelopen 100 jaar is veranderd.

De première wordt gevolgd door een dialoog tussen de bekende BBC voedseljournalist en auteur Dan Saladino, journalist en documentairemaker Silvia Lazzaris en het publiek.

Een geweldige kans om ideeën te delen en bij te dragen aan het herontwerp van een kapot voedselsysteem.

Locaties

Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube