i
Aanmelden

Geen aanmelding vereist. De meet-up bijwonen kan via deze link.

Registreer

Maandelijkse meet-up #2 – Health

De Embassy of Health organiseert maandelijks een online meetup. Iedere maand staat een ander onderwerp, thema of vraag centraal, en gaan we hierover in gesprek. We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan en je kennis te delen.

Type event Talk
Datum & tijd

10 Mar 2022 - 11:00 - 12:00

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Maandelijkse meet-up #2 – Health
Onderdeel van Embassy of Health

De Meetup van maart staat in het teken van eigen regie. Hoe kunnen mensen, ondersteund door technologie, meer eigenaarschap over hun gezondheid nemen? Wat betekent dit voor de relatie tussen arts en patiënt?

Waag presenteert de eerste inzichten uit het onderzoeksproject Beter Leven, waarin in kaart is gebracht wat patiënten nodig hebben om meer regie in hun behandeling te nemen, en wat dit aan ondersteuning vanuit artsen vraagt. Tijdens de Meetup gaan we in gesprek over deze inzichten. We onderzoeken wat er nodig is om de eigen regie te bevorderen en hoe dit bijdraagt aan citizen science in bredere zin.

Interesse om hierover mee te praten? Of geïnteresseerd in de inzichten uit het onderzoek? Deelname kan via deze link.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube