DRIVE: Experimenteeromgevingen

Alle nieuwe oplossingen hebben meerdere fasen van prototypen, testen en bijstellen achter de rug. Dat geldt voor fysieke producten, voor diensten, businessmodellen en systemen. Het experiment is de sleutel tot succes. Maar hoe bepaal je wat de goede plek of manier is voor dat experiment? Wat bestaat er allemaal aan experimenteeromgevingen? Wat werkt, welke methoden kennen we en welke ervaringen zijn er in die honderden fieldlabs, living labs, learning communities, hubs en andere experimenteeromgevingen?

Type event Talk
Datum & tijd

28 Okt 2022 - 10:00 - 13:30

Locatie De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven
Event
DRIVE: Experimenteeromgevingen
Onderdeel van

Sprekers

Martijn Paulen | Dutch Design Foundation
Anja Overdiek | De Haagse Hogeschool
Dianneris Diaz | DesignLab Twente
Pieter Lubberts & Bas Kolen | Technische Universiteit Delft en Backbone International

Wil jij DRIVE ‘Experimenteeromgevingen’ volgen via de livestream? Schrijf jezelf in en ontvang één week voor DRIVE de link naar de livestream in je mailbox!

Over DRIVE

Het jaarlijkse Design Research & Innovation Festival dat wordt georganiseerd door CLICKNL en 4TU.Design United brengt jou ook dit jaar state-of-the-art kennis en inspiratie uit de ontwerpsector. DRIVE Festival vindt plaats van 24 tot 28 oktober, tijdens Dutch Design Week, vanuit de Effenaar in Eindhoven.

Locaties

De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube