De toekomstige aanpak van wonen met zorg

Wat is er nodig om te komen tot vernieuwende vormen van wonen en zorg, ingebed in de wijk?

Type event Talk
Datum & tijd

20 Okt 2020 - 16:30 - 17:15

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Health
Event
De toekomstige aanpak van wonen met zorg
Onderdeel van Embassy of Health

Het is bijna vier jaar geleden dat de Rijksbouwmeester in samenwerking met de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving en Stichting Humanitas de ontwerpprijsvraag WHO CARES lanceerde voor nieuwe combinaties van wonen en zorg, ingebed in toekomst- en levensloopbestendige wijken. Middels Who Cares Community of Practice hebben zij de nog actieve teams de afgelopen twee jaren begeleid. Tijdens deze bijeenkomst blikken Floris Alkemade, Jet Bussemaker en Gijsbert van Herk terug op de ervaringen die zij hebben opgedaan en zullen zij hun lessen aanbieden aan Hans Adriani, voorzitter van de Taskforce Wonen en Zorg. Na zijn reflectie is er ruimte voor enkele vragen.

Deelname is kosteloos, maar er geldt een maximaal van 30 deelnemers. Meld je aan door een bericht te sturen naar info@whocarescommunity.nl.

Locaties

Virtual

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube