i
Aanmelden

Meld je aan voor dit evenement.

Registreer

Afkickkliniek Lineaire Lusten

We staan voor één van de grootste uitdaging van de mensheid. Nederland voor 2050 transformeren naar een duurzame, circulaire samenleving. Een samenleving waar lange termijn denken binnen de grenzen van de planeet de sociale norm en vanzelfsprekend is geworden. Momenteel richten de verscheidene transities naar een duurzame samenleving zich vooral op technische, juridische en proces-vlakken, terwijl juist ook een mentale transitie het geheel versnelt.

In het programma van de Embassy of Health vindt een preview plaats van een serie gesprekken in de afkickkliniek ‘lineaire lusten, de afkickkliniek voor leiders van de oude economie’. Hoe diepgeworteld zit het dominant geworden lineair denken in ons wezen? En wat is het effect daarvan in ons doen, in onze vooronderstellingen? Wat kan er gebeuren als we een ander fundament de ruimte geven? Alleen als mensen wezenlijk veranderen, kan echte verandering plaatsvinden.

Type event Talk
Datum & tijd

26 Okt 2022 - 10:00 - 12:00

Locatie SX
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Health
Event
Afkickkliniek Lineaire Lusten
Onderdeel van Embassy of Health

Over Design Innovation Group (DIG)

DIG werkt aan een duurzame samenleving. Waarin mensen prettig leven in evenwicht met de planeet en verbonden met elkaar. Iedereen wordt gehoord, krijgt kansen en ontwikkelt zijn of haar talent. DIG brengt organisaties en de samenleving veerkracht. Door veranderingen betekenis en richting te geven. Door ze in een wereld die in transitie is toekomstperspectief te bieden. En door ruimte te creëren voor reflectie en verrassende oplossingen met creatieve intelligentie, ontwerpend denken en doen.

Marieke Rietbergen (oprichter DIG): “DIG verbindt mens en systeem met elkaar om de veelomvattende transities waar nodig in beweging te brengen en te versnellen.”

Locaties

SX
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube