Van het podcastje naar de muur #7

Marleen van Bergeijk, curator van de Embassy of Health, heeft een nieuwe podcast gelanceerd! In deze podcastserie verkent Marleen vanuit haar praktijk als sociaal ontwerper, de ruimte voor ontwerp binnen het complexe maatschappelijke thema ‘gezondheid’. Ze gaat op koffie bij makers, bedrijven en organisaties om te bespreken hoe een domein die geregeerd wordt door protocollen en efficiëntiedrang kan samenwerken met het creatieve soort die onzekerheid omarmt en waar het onduidelijk kan zijn welke kant een traject op gaat.

Type Actueel
Gepubliceerd op 10 juni 2022
Onderdeel van Embassy of Health
Actueel
Van het podcastje naar de muur #7
Onderdeel van Embassy of Health

Aflevering#7

In deze aflevering is Marleen op bezoek bij Madelaine Berlis, social designer bij Afdeling Buitengewone Zaken in Rotterdam. In deze aflevering hebben ze het over hoe je als ontwerper samen met je opdrachtgever zijpaadjes kan bewandelen, hoe je met je opdrachtgever een partnerschap aan kan gaan en het belang van taal. Ook wordt er verkent hoe je impact samen definieert en hoe je het kan meten.

Downloads

  • Lees je de podcast liever? Download hier het tekstbestand. 0.09mb Download
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube