Catalogus van de tentoonstelling ‘Chronic Health: It’s only human?’

Met de tentoonstelling ‘Chronic Health: It’s only human?’ toonde de Embassy of Health op Dutch Design Week 2019 de dilemma’s van de zorg. Wat verstaan we eigenlijk onder kwaliteit in zorg en welzijn en wie bepaalt dat? Hoe verhouden structurele personeelstekorten, de behoefte aan persoonlijke aandacht en robotisering zich tot elkaar? Blijven we zoeken naar manieren om mensen beter en sterker te maken, of is onze kwets­baarheid ook iets om te koesteren? En hoe ontfermen we ons over de gezondheid van de planeet en van toekomstige generaties?

Type Actueel
Gepubliceerd op 7 november 2019
Onderdeel van Embassy of Health
Actueel
Catalogus van de tentoonstelling ‘Chronic Health: It’s only human?’
Onderdeel van Embassy of Health

Om samen de kwaliteit van de ‘nieuwe zorg’ te bepalen, helpt het om de toekomst te kunnen verbeelden. Dat is waar ontwerpers in uitblinken. Met de tentoonstelling toonde de Embassy of Health de ontwerpkracht van designers bij het zoeken naar een nieuwe balans tussen technologie en natuur, tussen perfectie en imper­fectie, tussen formele en informele zorg. Met een collectie op het snijvlak van wetenschap, kunst, technologie en design nodigde de Embassy iedereen uit daarover mee te denken. Download rechts de catalogus om de werken die te zien waren in deze tentoonstelling te bekijken.

download
Embassy of Health Catalogus
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube