DRIVE: Maatschappelijke innovatie

Om maatschappelijke uitdagingen beter aan te gaan, hebben we nieuwe oplossingen nodig die zowel economische waarde als maatschappelijke impact realiseren. Maar hoe kom je tot zulke meervoudige waardecreatie? Met nieuwe, creatieve methodieken, modellen en werkvormen. Onderzoekers en ontwerpers kunnen het verschil maken: samen met bedrijven, overheden en burgers ontwikkelen en beproeven ze interventies, om innovaties te versnellen en op te schalen en het maatschappelijk verdienvermogen te versterken.

Type event Talk
Datum & tijd

24 Okt 2022 - 10:00 - 13:30

Locatie De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven
Event
DRIVE: Maatschappelijke innovatie
Onderdeel van

Sprekers

Bjørn Van Raij | Zeewaardig Service Design
Tamara Witschge | Hogeschool Van Amsterdam
Renée Noortman | Technische Universiteit Eindhoven
Wina Smeenk | InHolland

Meer sprekers volgen!

Wil jij DRIVE ‘Maatschappelijke Innovatie’ volgen via de livestream? Schrijf jezelf in en ontvang één week voor DRIVE de link naar de livestream in je mailbox!

Over DRIVE

Het jaarlijkse Design Research & Innovation Festival dat wordt georganiseerd door CLICKNL en 4TU.Design United brengt jou ook dit jaar state-of-the-art kennis en inspiratie uit de ontwerpsector. DRIVE Festival vindt plaats van 24 tot 28 oktober, tijdens Dutch Design Week, vanuit de Effenaar in Eindhoven.

Locaties

De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube