DRIVE: Kwaliteit van leefomgeving

Van woontorens die dicht op elkaar staan en winkelcentra met betonpleinen, tot groene aders met speeltuinen door de stad; de omgeving heeft effect op ons welzijn. Bewoners, beheerders, bedrijven en al die andere gebruikers van urbane gebieden hebben verschillende behoeftes, maar de concurrentie om de ruimte in de stad is moordend. Daar moeten we dus slim mee omgaan: hoe ontwerpen we publieke ruimte die bijdraagt aan een goede kwaliteit van leven? Hoe houden we rekening met al die tegenstrijdige wensen en belangen?

Type event Talk
Datum & tijd

25 Okt 2022 - 10:00 - 13:30

Locatie De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven
Event
DRIVE: Kwaliteit van leefomgeving
Onderdeel van

Sprekers

Laura Thomas | POSADMAXWAN
Minouche Besters | Stipo
Pinar Seftkali | Universiteit van Amsterdam
Gamze Dane | technische Universiteit Eindhoven

Wil jij DRIVE ‘Kwaliteit van leefomgeving’ volgen via de livestream? Schrijf jezelf in en ontvang één week voor DRIVE de link naar de livestream in je mailbox!

Over DRIVE

Het jaarlijkse Design Research & Innovation Festival dat wordt georganiseerd door CLICKNL en 4TU.Design United brengt jou ook dit jaar state-of-the-art kennis en inspiratie uit de ontwerpsector. DRIVE Festival vindt plaats van 24 tot 28 oktober, tijdens de Dutch Design Week, vanuit de Effenaar in Eindhoven.

Locaties

De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube