EDUBox op het Ketelhuisplein

Werelden verbinden voor een betere toekomst

Type Project
Onderdeel van Embassy of Health
Project
EDUBox op het Ketelhuisplein
Onderdeel van Embassy of Health

DesignLab nodigt je uit de EDUBox te bezoeken op het Ketelhuisplein; de ontmoetingsplek om gezamenlijk de toekomst van chronische gezondheid te ontdekken en vorm te geven. Denk mee over de rol die we innemen in de maatschappij, laat je inspireren door het samengaan van design en wetenschap, en ontdek hoe we positieve invloed kunnen uitoefenen op onze nog te ontwerpen gezondheidstoekomst.

Op deze plek maken we mensen bewust van hun eigen invloed op gezondheid. Met behulp van data en technologie faciliteren we het delen van zowel uitdagingen als oplossingen, bijvoorbeeld met het oog op volwassen worden. Ook stimuleren we nieuwsgierigheid in andermans perspectieven en laten we het belang beleven van gezondheid in educatie.

EDUBox nodigt op toegankelijke wijze uit tot kennisoverdracht, ook op plekken waar dit ontbreekt. Deze compleet uitgeruste, zelfvoorzienende container is dankzij zijn ontwerp eenvoudig te transporteren naar verschillende plekken op de wereld.

Deelnemers zijn studenten, onderzoekers en samenwerkingspartners van Universiteit Twente, projectteam EDUBox en BMS LAB.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube