Do you know the key to circularity?

Bij De Meeuw zien we een grote toekomst voor circulaire gebouwen. Denk aan scholen, appartementen en bijvoorbeeld kantoorruimte die keer op keer ingezet kunnen worden. Op dezelfde plek of op een nieuwe locatie. Net waar ze van waarde zijn.

Type Project
Project
Do you know the key to circularity?

How do we do that?

We kunnen elk soort gebouw samenstellen met één enkele bouwsteen: One Platform. Een kant en klare module met een eindeloze levenscyclus omdat die van functie kan veranderen. De module kan elke functie krijgen binnen de segmenten wonen, werken, leren en zorgen.

We houden de modules waardevol met onze fulfilment diensten. We plaatsen en herplaatsen de modules. En om ervoor te zorgen dat de modules up-to-date blijven bieden we refurbish en repurpose diensten. Ons bedrijf in Oirschot is hier volledig op ingericht.

We durven eigenaar te blijven. In ieder geval voor de technische levensduur van 75 jaar. We nemen verantwoordelijkheid over de gebruikte materialen en bieden onze huisvestingsoplossingen aan in lease, huur of as a service.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube