Design for generations

Ontwerp voor de lange termijn

Type Project
Onderdeel van Embassy of Health
Project
Design for generations
Onderdeel van Embassy of Health

Langetermijnopbrengsten? Er zijn voorbeelden genoeg. De bouw van een kathedraal kan generaties in beslag nemen. In die periode worden kennis en vaardigheden doorgegeven en leren betrokkenen van elkaar. Levende bruggen, gemaakt van wortels of lianen, groeien in de loop der tijd en worden almaar sterker. Medicijnen die na jaren bevrijd worden van wettelijke octrooien, kunnen in de toekomst alle mensen ten goede komen. 

Het wordt tijd dat we leren van dergelijke ontwerpen en systemen. We kunnen de problemen van onze tijd te boven komen als we onze manier van leven heroverwegen en opnieuw ontwerpen, en inrichten voor de lange termijn. Wij noemen dat Design for Generations.

Design for Generations is een idee – een ideologie – en wordt vertegenwoordigd in een voortdurend groeiend archief van concepten en projecten. Kijk vooruit en doe met ons mee aan deze gedachtenrevolutie.

De deelnemende ontwerper is Verveeld & Verward

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube