De Turnn App

Type Project
Project
De Turnn App

Hoe ga jij van A naar B op DDW?

De Brainport regio staat in het teken van innovatieve oplossingen, zo ook op het gebied van mobiliteit. Om de regio op een duurzame manier leefbaar en bereikbaar te houden is er een pilot actief om Mobility as a Service (MaaS) in de praktijk te brengen. Op deze nieuwe manier van reizen plan, boek en betaal je al je reizen vanuit één slimme reisapp, de Turnn app. ASML en Gemeente Eindhoven gingen je al voor! Zij gebruiken de app om woon-werk en zakelijk reizen te faciliteren. Wil je deze nieuwe manier van reizen in de praktijk ervaren? Tijdens DDW organiseert Turnn een unieke pilot. Met een speciaal account krijg je als bezoeker toegang tot een selectie van features die voor zakelijke accounts kunnen worden gekozen. Plan en boek je reis naar jouw favoriete expo bijvoorbeeld met het OV, een deelfiets, deelscooter of deelauto.

Meld je aan op www.vanAnaarBrainport.nl/DDW en ontvang meer info via de mail. Download de Turn App voor je smartphone via de volgende linkjes: Play Store (linker QR-code) of App Store (rechter QR-code). Heb je de app gedownload? Zoek dan op “FromAtoBrainport: it’s your Turnn” en je komt direct bij de Embassy of Mobility uit.

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube