Wat een gebouw!

The Growing Pavilion en The Exploded View laten op iconische wijze zien wat de mogelijkheden en schoonheid van duurzaam bouwen zien. Vanuit de vele reacties merkten we dat er veel behoefte is om in een kleinere, interactieve setting mensen zelf aan de slag willen met een duurzamere, groenere, circulaire wereld voor iedereen? Dit leidde tot een nieuw project: het Nature Building Project. Tot en met 30 oktober te zien in familietentoonstelling Wat een gebouw! in NEMO.

Type event Expo
Datum & tijd

9 Jul - 30 Oct 2022 - Hele dag

Locatie NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam
Event
Wat een gebouw!

Dit project bestaat uit een de Nature Building Kit, een nieuwe interactieve installatie van Company New Heroes ontwikkeld in samenwerking met NEMO en met dank aan Bruns. Samen met workshops, lezingen, tentoonstellingen, video’s, verhalen en bijeenkomsten hebben ze tot doel om mensen interactief en ervaringsgericht mee te nemen in wat het is en betekent om duurzaam te bouwen en leven.

Meer informatie over de familietentoonstelling Wat een gebouw! vind je hier.
Meer informatie over de Nature Building Project vind je hier.

Locaties

NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube