i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Vastgoedsafari van BPD

Circulariteit in de vastgoedketen: circulaire toepassingen en hun waarde

Type event Talk
Datum & tijd

10 Nov 2020 - 16:00 - 17:00

Locatie Virtual
Event
Vastgoedsafari van BPD

Het Vastgoedevent Zwolle is dit jaar een Vastgoedsafari, waarbij we partijen nog meer dan anders met elkaar in contact willen laten komen. En dit keer volledig online.

Moderator Erik van der Spek gaat in gesprek met de makers van The Exploded View, een installatie die in oktober hoge ogen gooide op de Dutch Design Week door tientallen biobased materialen op te nemen in een op schaal gerealiseerde woning. Aan de hand van The Exploded View vertelt Diana van Bokhoven van Stichting Nieuwe Helden over de kracht en de mogelijkheden van biobased materialen en circulaire methodieken van vandaag, morgen en overmorgen. Wouter Huuskes van Trebbe Bouw maakt de vertaalslag naar de vastgoedketen. Hij werkt in de proeftuin ‘Drenthe woont circulair’ toe naar een nieuw waardemodel. Uitgangspunt is de maatschappelijke waarde van een circulaire woning, en hoe je dat ook weer kan relateren aan financiële waarde.

Hierover gaan wij ook graag met jullie in gesprek. Vanzelfsprekend blikken we daarnaast terug op de waarde van de genomen stappen in circulariteit in de vastgoedketen in regio Zwolle van het afgelopen jaar met de initiatiefnemers en met u als online deelnemers.

Locaties

Virtual

icon-arrow-thin icon-close-super-thin