i
Tickets

U heeft tickets nodig voor dit evenement.

Koop tickets

Antenna Conference – the world’s best design graduates

Maak kennis met de nieuwste generatie designers wereldwijd tijdens de Antenna Conference. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen die echt het verschil gaan maken? De talenten die buiten de gebaande paden treden? Er zijn 20 internationale design afgestudeerden, afkomstig uit 5 werelddelen, klaargestoomd om hun maatschappelijke oplossingen met jou te delen. Deze voorhoede blinkt uit met sterke idealen, baanbrekende ideeën en grensoverschrijdende ambities.

Type event Conference
Datum & tijd

21 Oct 2019 - 09:30 - 15:00

Locatie Parktheater
Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven
Event
Antenna Conference – the world’s best design graduates
Onderdeel van

De derde editie van de Antenna Conference is in een nieuw jasje gestoken. De conferentie bestaat uit een dynamisch programma waarin interviews, korte presentaties en video’s elkaar afwisselen. Dit is hét eerste event dat een overzicht geeft van de huidige staat van internationaal design talent. Wil jij deze conferentie bijwonen? Bestel je tickets hier.

De Antenna Conference is onderdeel van Antenna, geïnitieerd door Design Indaba en Dutch Design Week. Antenna is hét platform voor internationaal design talent dat een positieve impact in de wereld genereert. Het platform gaat verder dan het delen van ideeën. Er is een coachingstraject voor de talenten om de concepten kracht bij te zetten. Dit om de ideeën van morgen daadwerkelijk te realiseren.

Programma:
9.30 Walk-in
10.00 Start conference
15.00 Networking and drinks

Locaties

Parktheater
Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven

Plan je route