i
Tickets

U heeft tickets nodig voor dit evenement.

Stad van de TOEKOMST van de stad

In verband met het coronavirus is het op dit moment niet verantwoord om een grote groep geïnteresseerde partners en relaties samen te brengen in de vorm van een fysieke conferentie. Daarom hebben we ertoe besloten om de conferentie van 14 april te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Type event Conference
Datum & tijd

14 Apr 2020 - 09:00 - 14:00

Locatie Microlab
Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven
Event
Stad van de TOEKOMST van de stad

Urban Transformation is de rode draad door de verschillende Embassies van World Design Embassies programma (WDE). De komende maanden werken we daarom samen met Floris Alkemade, Rijksbouwmeester, aan een ‘Panorama Stad’, geïnspireerd op het Panorama Nederland. Hoe ziet onze leefomgeving eruit? Welke impact hebben maatschappelijke transities op de inrichting van onze ruimtelijke omgeving? Hoe ontwerpen we een inclusieve, leefbare en duurzame samenleving?

Floris Alkemade deelt in een keynote onze visie op Urban Transformation. Aansluitend zal er vanuit elke Embassy een spreker inhaken op het specifieke ambassade thema. Welke namen dit zijn zullen we binnenkort op deze pagina bekendmaken. Het programma zal worden gemodereerd door Jorn Konijn, curator en schrijver op het gebied van internationaal ontwerp en architectuur.

Programma

  • 09.00u: Ontvangst bij Microlab in Eindhoven
  • 09.30u: Aanvang programma met keynote van Floris Alkemade en sprekers vanuit de Embassies
  • 12.45u: Netwerklunch

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates rondom het programma en de sprekers.

Locaties

Microlab
Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

Plan je route

icon-arrow-thin icon-close-super-thin