i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Natuur vs. Economie: Paneldiscussie

‘Groen is te vinden in het buitengebied en de stad houdt de economie draaiende.’ Deze gedachtegang stellen we ter discussie. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het buitengebied én de stad natuur als economische kansen te bieden hebben?

Type event Debate
Datum & tijd

22 Oct 2019 - 13:00 - 14:30

Locatie Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Natuur vs. Economie: Paneldiscussie
Onderdeel van Embassy of Mobility

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er workshops en debatten plaats. Elke dag staat een ander thema centraal.

Doel van ieder debat is niet het verkrijgen van antwoorden, maar het ontdekken van de vraagstukken voor de toekomst. Dit is het primaire uitgangspunt. Het ophalen vanuit de belangrijkste vraagstukken rondom mobiliteit. Het betekent dat we van iedere deelnemer aan het debat verwachten dat zij zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zien als onderdeel van de puzzel die we als samenleving moet leggen. Het moet duidelijk worden na de week dat we er alleen samen betekenis aan kunnen geven. Aanmelden kan via deze link.

Sprekers:
Robin Berg – Renault We drive solar
Daan Klaase – NS Stations
Minze Walvius – Advier Mobiliseert

Moderator:
Rob Adams – Six Fingers

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route