i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Leefbaarheid vs. Efficiëntie: Workshop

Op vrijdag 25 oktober gaat Six Fingers samen met 41 kinderen uit groep 8 van een Eindhovense basisschool aan de slag met het thema mobiliteit en leefbaarheid. Door middel van een aantal spelvormen gaan we op zoek naar hoe kinderen hun toekomst zien rondom dit thema, wat zij belangrijk vinden en waar zij zich zorgen over maken als het gaat over de toekomst. Vervolgens leggen zij dit beeld vast in hun eigen ‘krant van de toekomst’, waarin ze een blik vooruit werpen naar het jaar 2035.

Type event Workshop
Datum & tijd

25 Oct 2019 - 10:00 - 12:00

Locatie Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Leefbaarheid vs. Efficiëntie: Workshop
Onderdeel van Embassy of Mobility

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er workshops en debatten plaats. Elke dag staat een ander thema centraal.

Doel van ieder debat is niet het verkrijgen van antwoorden, maar het ontdekken van de vraagstukken voor de toekomst. Dit is het primaire uitgangspunt. Het ophalen vanuit de belangrijkste vraagstukken rondom mobiliteit. Het betekent dat we van iedere deelnemer aan het debat verwachten dat zij zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zien als onderdeel van de puzzel die we als samenleving moet leggen. Het moet duidelijk worden na de week dat we er alleen samen betekenis aan kunnen geven. Aanmelden kan via deze link.

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route