i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Leefbaarheid vs. Efficiëntie: Paneldiscussie

Onze maatschappij is ingesteld om zo efficiënt mogelijk van A naar B komen. We willen snel op onze bestemming komen. Wat als we onze mobiliteit zouden ontwerpen vanuit een leefbaarheid perspectief?

Type event Debate
Datum & tijd

25 Oct 2019 - 13:00 - 14:30

Locatie Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Leefbaarheid vs. Efficiëntie: Paneldiscussie
Onderdeel van Embassy of Mobility

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er workshops en debatten plaats. Elke dag staat een ander thema centraal.

Doel van ieder debat is niet het verkrijgen van antwoorden, maar het ontdekken van de vraagstukken voor de toekomst. Dit is het primaire uitgangspunt. Het ophalen vanuit de belangrijkste vraagstukken rondom mobiliteit. Het betekent dat we van iedere deelnemer aan het debat verwachten dat zij zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zien als onderdeel van de puzzel die we als samenleving moet leggen. Het moet duidelijk worden na de week dat we er alleen samen betekenis aan kunnen geven. Aanmelden kan via deze link.

Sprekers:
Boyd Cohen (ENG) – lomob
Alwin Beermink – Park Strijpbeheer
Iskander Smit – TU Delft
Niek Verlaan – Gemeente Utrecht

Moderator:
Rick Pijpers – Six Fingers

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route