i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Kick Off presentaties What if Labs

Gedurende de hele Dutch Design Week werken drie partijen aan een zelfgekozen vraagstuk op het gebied van veiligheid en ondermijning dat ook op landelijk niveau speelt. Elke partij doet dat in een transparant laboratorium, samen met een ontwerpstudio. Bezoekers van de Dutch Design Week die een kijkje komen kijken worden ook om hun visie gevraagd.

Type event What if Lab
Datum & tijd

19 Oct 2019 - 11:00 - 12:30

Locatie Ketelhuisplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Safety
Event
Kick Off presentaties What if Labs
Onderdeel van Embassy of Safety
  • Gemeente Maastricht en We are Social Rebels duiken in de wereld achter een pilletje en verkennen samen met inwoners en experts wat er gebeurt als zij hun oplettendheid inzetten.
  • Gemeente Haarlem en Extra Practice bekijken hoe ze inwoners kunnen hoeden voor fraude via webwinkels, marktplaats en social media met behulp van ‘E-retail therapy’.
  • RIEC Limburg en Afdeling Buitengewone Zaken onderzoeken hoe we de beeldvorming en het gedrag ten aanzien van sekswerkers grondig kunne veranderen, zodat het voor mensenhandelaren een stuk lastiger maken om hun geld te verdienen met uitbuiting.

Deze kick off bijeenkomst vormt het startschot voor de laboratoria. De deelnemers presenteren hun vraagstuk en leggen uit waarom juist dit om een originele oplossing vraagt. Benieuwd naar het eindresultaat van de ‘What If Labs’? Bezoekt u dan de What if labs demodag op donderdag 24 oktober, ook in de Embassy of Safety. Aanmelden kan via deze link.

Locaties

Ketelhuisplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route