i
Aanmelden

Mail naar: jopie@companynewheroes.com

Kick off Embassy of Circular & Biobased Building 2021

Biobased Creations/ Company New Heroes introduceert en bespreekt plannen voor de Embassy 2021

Type event Talk
Datum & tijd

2 Feb 2021 - 10:00 - 11:30

Locatie Virtual
Event
Kick off Embassy of Circular & Biobased Building 2021

Op dinsdag 2 februari 2021 van 10.00  tot 11.30 uur vindt de online kick off van de Embassy of Circular & Biobased Building 2021 plaats.

Vanuit de rol als ‘creative council’ van de Embassy heeft Biobased Creations / Company New Heroes een aanzet voor een visie, strategie en design voor het Embassy programma 2021 ontwikkeld.

In 2020 toonden we met de installatie The Exploded View Methods & Materials hoe we radicaal opnieuw willen kijken naar de realisatie van een woning. Ons idee is om in 2021 nog een stap verder te gaan: We verbeelden de circulaire leefomgeving en vertellen hoe circulair en biobased bouwen invloed heeft op veel meer dan de bouwsector. Dat biobased bouwen ook oplossingen kan bieden voor andere maatschappelijke problemen.

Tijdens de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over bovenstaande visie. Daarnaast presenteert Biobased Creations – curator van de Embassy – The Exploded View Beyond Building. De eyecatcher van de Embassy 2021 die tijdens Dutch Design Week 2021 in première gaat.

Iedereen die geïnteresseerd is om te luisteren, mee te denken en te doen, is uitgenodigd deel te nemen.

Photo by Nanno Simonis & Eric Melander

Locaties

Virtual

icon-arrow-thin icon-close-super-thin