i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Individueel vs. Collectief: Paneldiscussie

De trein is ontworpen als openbare vervoersoplossing voor het collectief, de fiets voor het individu. Wat als we deze standaard zouden uitdagen? Wat kan nog individueel en wat niet? Waarom moeten we steeds meer naar een collectieve vorm en wat voor aanpassingen in gebruik vraagt dit van mensen?

Type event Debate
Datum & tijd

21 Oct 2019 - 13:00 - 14:30

Locatie Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Individueel vs. Collectief: Paneldiscussie
Onderdeel van Embassy of Mobility

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er workshops en debatten plaats. Elke dag staat een ander thema centraal.

Doel van ieder debat is niet het verkrijgen van antwoorden, maar het ontdekken van de vraagstukken voor de toekomst. Dit is het primaire uitgangspunt. Het ophalen vanuit de belangrijkste vraagstukken rondom mobiliteit. Het betekent dat we van iedere deelnemer aan het debat verwachten dat zij zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zien als onderdeel van de puzzel die we als samenleving moet leggen. Het moet duidelijk worden na de week dat we er alleen samen betekenis aan kunnen geven. Aanmelden kan via deze link.

Sprekers:
Taede Tillema – Rijksuniversiteit Groningen
Marise Bezema – Service NS Stations
Hans de Penning – Amber Car

Moderator:
Jacoba van Gastel – We-all-wheel

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route