i
Enkel genodigden

Mocht u meer informatie willen over dit onderdeel, stuurt u gerust een e-mail naar wde@dutchdesignfoundation.com

Feestelijk ambassadeursevent

We nodigen je graag uit voor de feestelijke afsluiting van Dutch Design Week en World Design Embassies op zondag 27 oktober. Samen met mediapartner Elle Deco organiseren we deze exclusieve bijeenkomst met een lezing van ambassadeur Stefano Boeri en de overdracht van het DDW-ambassadeurschap.

Type event Talk
Datum & tijd

27 Oct 2019 - 14:00 - 17:00

Locatie TQ/Strijp T
Achtseweg Zuid 151
5651 GW Eindhoven
Event
Feestelijk ambassadeursevent

Bij deze gelegenheid willen we alle partners van het World Design Embassies programma bedanken voor hun inzet waarbij jullie ons inspireren en leren, en nieuwe perspectieven bedenken voor maatschappelijke uitdagingen voor de wereld van morgen. Passend bij een van de WDE-thema’s: circulair en biobased bouwen geeft de Italiaanse architect Stefano Boeri in de lezing zijn visie over de maatschappelijke uitdagingen in de architectuur.

Ook waarderen we de verdiensten van de ambassadeurs: Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti en dragen we het stokje over aan de nieuwe ambassadeurs. Wie dat zijn houden we nu nog even geheim, maar ze worden onthuld tijdens deze feestelijke afsluiting. Dus kom!

Programma:
14:00 uur | inloop
14:30 – 14:45 uur | welkomstwoord Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation
14:45 – 15:30 uur | lezing Stefano Boeri
15:30 – 16:00 uur | overdracht van het ambassadeurschap door Martijn Paulen
16:00 – 17.00 uur | borrel

Locaties

TQ/Strijp T
Achtseweg Zuid 151
5651 GW Eindhoven

Plan je route