i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Embassy of Mobility Theme Conference

De Embassy of Mobility zoekt naar inspirerende oplossingsrichtingen om aan de uitdagingen van de toekomst te voldoen. Deze Theme Conference speelt daar een belangrijke rol in. U verrijkt uw kennis van en visie op mobiliteit dankzij fantastische sprekers afkomstig uit wetenschap en praktijk. Bovendien ontmoet u anderen met een hart voor mobiliteit, met de meest uiteenlopende achtergronden. Een uitstekende gelegenheid dus om nieuwe plannen en allianties te smeden.

Type event Conference
Datum & tijd

24 Oct 2019 - 09:30 - 12:00

Locatie Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Embassy of Mobility Theme Conference
Onderdeel van Embassy of Mobility

De conferentie heeft ook als doel om mobiliteitsvraagstukken boven water te krijgen waar stakeholders mee aan de slag moeten. Hiervoor gaan sprekers en publiek met elkaar in debat over de spanningen tussen leefbaarheid en mobiliteit. Wij hopen dan ook van harte om u niet alleen te zien bij deze conferentie, maar ook van u te horen.

Programma:
9.30 – 10.00 Ontvangst
10.00 – 12.00 Embassy Theme Conference met onderstaande sprekers
12.00 – 13.30 Netwerklunch (optioneel)
13.30 – 15.30 Thematour (optioneel) langs de Embassy of Mobility en daaraan gerelateerde DDW deelnemers + bezoek aan DDW highlights op Strijp-S

Francine Houben

is een wereldwijd bekende architect en één van de oprichters van Mecanoo architecten in Delft. Ze wordt in de Amerikaanse pers de ‘Library Whisperer’ genoemd vanwege haar revolutionaire en prijswinnende ontwerpen van bibliotheken.

Boyd Cohen

is stads- en klimaatstrateeg op het gebied van duurzame ontwikkeling en slimme steden. Een autoriteit als het gaat over de toekomst van smart cities en urban mobility. Oprichter van Iomob, een blockchain startup die de mobiliteitssector probeert te verstoren met een open protocol voor decentrale mobiliteitsaggregatie.

Carlo van de Weijer

is hoofd Strategic Area Smart Mobility aan de TU Eindhoven en ook werkzaam bij TomTom. Hij houdt zich bezig met de redenen dat mensen zich verplaatsen. Hij ziet daarbij een grote rol voor het slimme voertuig. Ze gaan volgens hem andere functies van het verkeer overnemen.

Paul Sanders

is wethouder van gemeente Peel en Maas. In zijn portefeuille zitten Financiën, Economie en Beheer Openbare Ruimte. In 2018 is Paul Sanders benoemd tot bestuurslid van P10 (samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeenten).

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Plan je route