i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Een design impuls voor de Nederlandse peulvrucht

Vijf koppels van ontwerpers én verwerkers gingen bijna een jaar geleden een bijzonder avontuur met elkaar aan. De opdracht: kunnen we samen tot nieuwe, verrassende en smakelijke concepten komen voor de Nederlandse peulvrucht? Op 22 oktober tijdens Dutch Design Week 2020 presenteren zij het eindresultaat via een online bijeenkomst.

Type event Talk
Datum & tijd

22 Oct 2020 - 15:00 - 16:15

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Food
Event
Een design impuls voor de Nederlandse peulvrucht
Onderdeel van Embassy of Food

Dutch Design Week

Met FoodLab Pulses geven 5 koppels van ontwerpers en verwerkers van plantaardige producten een nieuwe design impuls aan de Nederlandse peulvrucht. Tijdens deze bijeenkomst presenteren zij graag de spannende en vernieuwende concepten waaraan zij het afgelopen jaar hard hebben gewerkt.

Aanmelden

We hopen u graag online te mogen ontvangen op 22 oktober om 15:00. Indien u de eindpresentatie online wilt bijwonen laat dan via deze pagina weten dat u geïnteresseerd bent en u ontvangt dan voor aanvang de juiste link om mee te kijken. Het programma zal nadien online beschikbaar blijven en is ook op 22 oktober om 18:30 te zien via Dutch Design Week TV.

Deze eindpresentatie is onderdeel van het programma ‘Super Food Day’. Een hele dag gewijd aan de Embassy of Food. Mocht u interesse hebben in dit hele programma kijk dan op de website van The Embassy of Food voor meer informatie.

FoodLab Pulses is een project van ZLTO in samenwerking met het platform Agri Meets Design en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN, Provincie Noord-Brabant, Provincie Overijssel en The Protein Cluster. Deze eindpresentatie wordt georganiseerd in samenwerking met The Embassy of Food.

Locaties

Virtual

icon-arrow-thin icon-close-super-thin