i
Aanmelden

Bekijk hier de DRIVE 2020 – SAFETY sessie

Registreer

DRIVE 2020 – SAFETY

Over de preventieve aanpak van ondermijning van de rechtsstaat door inzet en educatie van burgers, het herkennen van normafwijkend gedrag en het bieden van handelingsperspectieven.

Type event Talk
Datum & tijd

22 Oct 2020 - 11:00 - 13:00

Locatie Virtual
Onderdeel van Embassy of Safety
Event
DRIVE 2020 – SAFETY
Onderdeel van Embassy of Safety

Tijdens Design Research & Innovation festival DRIVE zette CLICKNL elke dag een twee uur durend programma voor jullie neer. Over de preventieve aanpak van ondermijning van de rechtsstaat door inzet en educatie van burgers, het herkennen van normafwijkend gedrag en het bieden van handelingsperspectieven.

Vanuit de Effenaar in Eindhoven toonden we jullie elke dag state-of-the-art projecten op het gebied van creatieve industrie, kennis en innovatie. Het online publiek, kon zelf ook actief deelnemen aan de sessies, vragen stellen en kennismaken met de sprekers of andere deelnemers.

Ronald van Schaik (Kaliber) vertelde ons alles over zijn project met de DJI, Nynke Tromp (TU Delft) vertelde over haar onderzoek naar het voorkomen van ondermijning van de rechtsstaat en Anouk Harder (Erasmus Universiteit) vertelt over de invloed van jongeren op reclasseringsambtenaren.

Locaties

Virtual

icon-arrow-thin icon-close-super-thin